~

Pénzügyi elakadás

Ma elsősorban olyan olvasóimnak kértem üzenetet, akik pénzügyi elakadással küzdenek.

Az első lap, tehát az első lépés ebben az ügyben, hogy tisztítsd meg magadat!
Az első  lap üzenete: “Kérd az angyalokat, hogy engedjenek el minden mérgező energiát, amelyet esetleg magadba szívtál. Ez a kártya azért érkezik hozzád, mert az angyalok látják, hogy bizonyos alsóbb rendű energiákat hordozol. Ezek a mérgező energiák a saját, múltbéli félelmeidből is eredhetnek.” Doreen Virtue: Angyali üzenetek kártyából, az első három lap).

Minden félelem, harag, féltékenység, gyűl-ölet, alacsony rezgésű érzelem -nyilván- alacsony rezgésen tart. Így a megoldás sem lehet NAGY-szerű, ráadásul késlekedik. Tiszta fejjel (=tisztítsd meg a gondolataidat is) lesz a megoldás tiszta, egyenes.


A második lap összecseng az elsővel, mintegy emeli a kérdést a megoldás felé. “Védd magad! Védelmezd magad a durva vagy félelem-alapú energiákkal szemben azáltal, hogy lelki szemeiddel látsz egy gyógyító fényburkot, amely körülvesz téged. ” Védelmezd magad, azt jelenti, hogy elképzeled, amint egy védelmező fénybuborék veszi körül az egész testedet.”

Ha az első lépésben megtisztítottad magadat, aztán a kívülről érkező negatív érzésektől is védett vagy jöhet a harmadik lap, ami nem könnyű feladat.


A harmadik lap: “Isteni doboz. Írd le egy papírra minden aggodalmadat, gondodat vagy vágyadat, majd tedd egy különleges, az úgynevetett isteni dobozba. Ez az elengedés egyik módszere, amellyel lehetővé teszed, hogy az istenség segítsen neked. (..) Leginkább az számít, hogy a szívedből fakadó dolgokat írj és aztán szimbolikusan “add át” a papírt az Égieknek.”

Nos, ez a legnehezebb a három lap közül. Igazán FEL-ADNI. A Fentieknek, “intézésre” és hinni, hogy minden a legfőbb jót szolgálva fog alakulni.

Itt kapcsol be az ego újra, még ha tudunk is hátralépni és végre nem küzdeni, helyezkedni, AKARNI. Elengedni, hogy csak a saját elképzelés szerinti “jó” alakuljon.

Nagy feladat, de hittel, akarattal elérhető ez az állapot.


Következő két lap által Jophiel arkangyal üzent nekünk, aki a szépség, harmónia arkangyala, és segít az életritmus megnyugtató lassításában, hogy ne kapkodjunk össze-vissza. (kérjük meg erre!). Továbbá segít, hogy boldog gondolatokkal tudjunk előre tekinteni és élni a mindennapjainkat.


A negyedik lap üzenete: “Jophiel arkangyal: Figyeld meg mennyi szépség vesz körül téged. Áll meg és töltődj!”


Az ötödik lappal tovább emeli a rezgésszintet az üzenet és ezzel segít a pozitív megoldás felé haladni. “gondolataid összhangban vannak vágyaiddal. Légy bátor és kezdj hozzá, hogy megvalósítsd őket!”

Tehát a jelen helyzeted megoldása: elengedni a félelmet, megtisztulás az alacsonyrezgésű energiáktól, érzésektől. Levédeni magunkat. Megírni és FEL-adni, elengedve a görcsös akarást is. Aztán pedig a töltődés követően induljunk el megvalósítani a gondolatainkat, melyek összhangban vannak a vágyainkkal.


A tisztázó lap Sándor Judit “Arkangyalok gyógyító ereje” által érkezett:

A hatodik lap: Metatron arkangyal, által érkezett meg (aki segít megtisztítani a csakráinkat, így egyensúlyba kerülni, támogatja a spirituális megértést és a rendezett gondolkodást). “A tisztulás gyógyító ereje: Tisztulást hozok most életedbe, benne minden apró részletre. Az energiák szintjén rendezek mindent, de a valóságodban jelenítem meg a fényem. 

Elakadás: Energiarendszered sötét és terhelt, elzárva téged attól, hogy az élet lehetőségeit megleld. Elakadt benned az élet áramlása, de megtisztít téged az angyalok áldása.

Megerősítés/mantra:elengedem most minden sötét részem, mi megakadályozza, hogy vállaljam a fényem. Beengedem a tisztulás gyógyító erejét, hogy újra áramoljon bennem a fény.

A lapok üzenete általános, de egyértelmű. Az angyalok/arkangyalok akkor segítenek, ha kérjük őket és aztán figyelünk a jelekre, követjük az intuíciókat, értelmezzük az eseményeket és cselekszünk. Fénylények, fizikailag nekünk kell megtenni a szükséges lépéseket, a saját életünkben cselekedni. Nem tudnak és nem is cselekedhetnek helyettünk. Azonban tudnak segíteni sugallatokkal, vezettetésekkel és kisebb-nagyobb csodákkal 😉

Figyelem! Az angyali üzenet nem jóslás! Akkor fog megtörténni és abba az irányba menni, aminek megvan az energiája, ha dolgozol az ügyön, fizikálisan is. Ha kéred folyamatosan hozzá a segítő/támogató energiát, (a saját oldaladra!) figyeled a jeleket, lehetőségeket és lépésről lépésre haladsz.

A helyzetek akkor oldódnak, ha nem beleragadva toporgunk benne, hanem dolgozunk rajta. Ez minden helyzetre érvényes: a terv, a gondolat csak a nulladik lépés. Bármit megszorzunk nullával, az ugye még mindig nulla. Majd ha lépünk az egyre, és a következőkre, akkor van lehetőség növekedésre/változásra/előre jutásra.

Szeretettel:

Szabó Gyöngyi

2022.03.22.

Angyalok kísérjék Utadat!

valtozhass.com

angyalbolt.com

Egyéni konzultációra, aktuális helyzet elemzésre a gyongyibejelentkez@gmail.com címen tudsz bejelentkezni.