~

Szeret/nem szeret? Angyali üzenet hölgyeknek.

Szeret/nemszeret

Ma olyan hölgy olvasóimnak érkezett üzenet, akik valakivel kapcsolatban azt találgatják, hogy SZERET/ NEM SZERET?

Első lap üzenete: Az első lap nálam mindig egy “vezérfonala” a teljes üzenet közvetítésének. Sokatmondó:

Szeret/nemszeret2

“A vonzás törvénye” Azok a kapcsolatok és tevékenységek, amelyeket valaha élveztél, most átalakulnak, amint érzékenyebb és elővigyázatosabb leszel az energiákkal kapcsolatban. Ez a kártya azt jelzi, hogy spirituális utad miatt változásokat élsz át. A vonzás egyetemes törvénye azt állítja, hogy hasonló hasonlót vonz. Tehát olyan emberekhez és helyzetekhez vonzódsz, amelyeknek hozzád hasonló szándékaik vannak.”(D.V.) 

Nincsenek véletlenek. Bízz a megérzéseidben, az Isteni Rendben és Elrendelésben. Oka van annak, hogy ennek az írásnak a címe felkeltette az érdeklődésedet és most ezeket a sorokat olvasod.

Szeret/nemszeret3

Második lap üzenete: Uriel arkangyaltól érkezett: “A fény gyógyító ereje. Fényemmel most neked világítom be az utat, hogy tisztán érezd Isten keze merre mutat. Ez az irány szolgál téged, támogatja fejlődésed. Amint fényem megjelenik, minden kétség eltűnik.

Elakadás: Lelked fényét nem érezted, irányát nem követted. Itt az idő, hogy utadat a fény áldása kísérje, mellyel újra visszakapcsolódhatsz a Mindenség erejébe.

Megerősítés: A fény ereje segít most emlékeznem, hogy lelkem útját soha ne feledjem.(..) (S.J)

Harmadik lap üzenete: Gábriel arkangyaltól érkezett: isten legszebb gyermekének látunk téged, aki megérdemel minden jót, segítséget. Hiszünk benned, tárd ki a lelked, mert kegyelmet hozunk most neked.

Elakadás: Túl szigorúan ítéled, bünteted magad, de Teremtőd szemében világi érdemek nélkül is érdemes vagy.

Megerősítés: Fogadom a kegyelem gyógyító erejét, s hiszek benne, hogy az élet számomra is lehet szép.(…) (S.J)

Negyedik lap üzenete: Szintén Uriel, a fényhozó arkangyaltól érkező üzenet: “Fájdalmak és félelmek, mind alacsonyrezgésű érzések, a feloldás erejével segítelek most téged, hogy szívedben újra megéld az egységet.

Elakadás: Túl sok fájdalmas érzés, béklyóba kötött. De a szabadulás pillanata most eljött!

Megerősítés: Lelkemből minden fájdalom feloldódik, és életem újra virágozik. Ez a gyógyulás fényt  hoz és békét, és én újra örömmel élem, követem lelkem fényét. (S.J.)

Kicsit összefoglalom a középső sorunkat. Uriel arkangyal segíti a problémáinkat megoldani, mutatja a következő lépést. Mint ebben az esetben is. HA KÉRED! Hívd őt a teljes folyamat alatt és mondd el neki, mindig (akár minden nap), hogy MOST milyen kérésedre/kérdésedre hozzon választ.

Természetesen jelen esetben is érvényes: hagyd, hogy vezessenek! Hagyd, hogy vezessen. Átsuhanó gondolat, megérzés, érzés… Ezek mind az angyali üzenetek eszköztárába tartoznak. Mint, ahogy a “véletlen” elolvasott plakát felirat, szalagcím, stb. Nincsenek véletlenek. Ezek üzenetek. 

Ebben segít Gábriel arkangyal is, mert ő a kommunikáció és üzenetközvetítésért is felelős, dolgozik, segít minket ezen a területen. (is)

Máris elérkeztünk az összegző laphoz. Vagyis az első összegző laphoz, mert jött az intuíció, hogy legyen egy pótlapunk is ma.

Szeret/nemszeret4

Ötödik (tisztázó) lap üzenete: Chamuel arkangyal üzen nekünk! (Ő az emberi kapcsolatok és a karmikus kapcsolatokért is felelős arkangyal) “A szeretet gyógyító ereje” lappal. A szeretet erejével burkollak be téged, mely meggyógyít benned minden sötétséget. A szeretet fénye most átjár, hogy újra megnyisd szíved, s befogadd életedbe a most érkező égi segítséget.

Elakadás: Tévesen azt hitted, neked szeretet nem jár, csak másnak kell adnod, a te lelked, ha kimerül is, megvár.

Megerősítés: Köszöntöm életembe a szeretet erejét, áldom az erőt, mely megmutatja, méltó vagyok a szeretet elfogadására. Minden kapcsolatom átalakul, mert most már mindenben a szeretet az úr.(S.J)

Szeret/nemszeret5

Hatodik (a pótlap) üzenete: Azrael arkangyaltól érkezett (Ő a gyász, elengedés, Fénybe átkísérő arkangyal): érzések által közvetítem feléd, elhunyt szeretted üzeneteit. (T.I)

Figyeljünk a szeretteink üzenetére! Ők is segítenek minket, főleg, akik egyébként is szoktak kapni megérzések/jelek formájában segítő/támogató üzenetet. Aki nem, ő is kérjen és figyeljen, fogadja be a segítséget.

Többeknél látom, hogy kételkednek benne, hogy ő szerethető-e? Neki szabad-e elfogadnia a szeretetet/szerelmet? Megérdemli-e? Itt a válasz, ha ez eddig dilemma volt. Azért születtünk, hogy boldogságban, szeretetben éljünk. Miért akadályozzuk saját magunkat? Miért ne lehetne elfogadni a szeretetet/szerelmet?

Mert félünk a sérüléstől? Félsz a sérüléstől? A fájdalomtól? Az újabb sérüléstől /fájdalomtól? “Túl” nagy lenne a változás az életedben?

Gondold át: az eddigieket is túlélted, megélted. Dolgozni kell rajta, hogy ne akadályozó tényező legyen az életünk bármely eddigi tényezője/ történése, hanem a fejlődésünket szolgálja. (Megbocsátani, elengedni, stb)

“Tudd, akármi érhet, az jó. Ez a kiegyenlítődés leckéje  -mindig és mindörökké.”(Kuan-Jin. D.V)

Az üzenet címére visszatérve: szeret/ nem szeret? Próbálni, megélni kell. Csak akkor derül ki igazán. Nem játszhatunk cinkelt lapokkal (tuti nyerésre, biztonságra játszva). Meg kell élni és hinni, HINNI magunkban, a Vezettetésben, az Isteni Rendben és a Vonzás törvényében. 😉

Figyelem! Az angyali üzenet nem jóslás! Akkor fog megtörténni és abba az irányba menni, aminek megvan az energiája, ha dolgozol az ügyön, fizikálisan is. Ha kéred folyamatosan hozzá a segítő/támogató energiát, (a saját oldaladra!) figyeled a jeleket, lehetőségeket és lépésről lépésre haladsz.

A helyzetek akkor oldódnak, ha nem beleragadva toporgunk benne, hanem dolgozunk rajta. Ez minden helyzetre érvényes: a terv, a gondolat csak a nulladik lépés. Bármit megszorzunk nullával, az ugye még mindig nulla. Majd ha lépünk az egyre, és a következőkre, akkor van lehetőség növekedésre/változásra/előre jutásra.

Szeretettel:

Szabó Gyöngyi

2022.05.19. ( az üzenet nem időszakos, mindenkor az adott élethelyzetben lévőknek érvényes ♥ )

Angyalok kísérjék Utadat!

valtozhass.com

angyalbolt.com

Egyéni konzultációra, aktuális helyzet elemzésre a gyongyibejelentkez@gmail.com címen tudsz bejelentkezni.

A kártyák, amikkel dolgoztam: Doreen Virtue, Dr. Sándor Judit, Tóth István alkotásai, szellemi tulajdona.