~

2022.06.06. = 6.6.6. Angyali üzenet

Spirituális körökben nagyon hangsúlyos ez a nap. Egyrészt mert a lélek megújulásának ünnepére esik (pünkösd), másrészt pedig június 6-án, hétfőn a 6:6:6 portál nyílik. Ez a nap indítja el igazán a nyári napforduló energiáit. Picit gondoljunk bele: pünkösd a lélek újjászületésének ünnepe és ez a 6.6:6 portál… A következő néhány hét erőteljes energiákat hordoz és lehetőségeket biztosít számunkra. Már csak a saját teremtő erőnket, a változtatásra irányuló szándékunkat kell hozzátenni. Nézzük mit üzennek ehhez az angyalok, mivel segítenek, támogatnak minket?
A 666 angyali számsor (a számoknak is rezgése van) az alábbiakat üzeni nekünk:

“A 6 -os angyali szám egyik jelentése, hogy a tökéletességet képviseli. Ez kapcsolódik az egyensúlyhoz és a harmóniához, az agapé szeretethez és az érzelmi mélységhez. A 6 -os szám az egyszerűséggel, a békével, a gyógyulással és a családdal is társul. Amikor folyamatosan látja ezt a számot, üzenet az őrangyalától, hogy tartsa meg az egyensúlyt személyes és lelki vágyai között.”

Első lap: Vágd el a kötelékeidet! Kérd Mihály arkangyalt, hogy tisztítson meg téged minden régi, félelemhez fűződő köteléktől, amely múltbéli kapcsolatokból ered, megszabadítva ezzel az ártalmas mintáktól.

Második lap: Elengedés. Dolgozz együtt Mihály arkangyallal, hogy elengedd , ami többé nem szolgál téged vagy a célodat.

Harmadik lap: Szakrális csakra. Most rendkívül érzékeny vagy a vegyszerekre, az adalékanyagokra, a feldolgozott élelmiszerekre és az energiákra. Tartsd tiszteletben érzékenységedet azzal, hogy elkerülöd a durva termékeket, helyzeteket és kapcsolatokat.

Így teljes ez az üzenet. A számok jelentésével, a pünkösdi értelmezéssel és az angyalkártya lapjaival. A megújulás, a harmónia, az egyensúly akkor érkezik meg az életünkbe, ha elengedünk, megtisztulunk…. Testi és lelki szinten egyaránt.

A helyzetek akkor oldódnak, ha nem beleragadva toporgunk benne, hanem dolgozunk rajta. Ez minden helyzetre érvényes: a terv, a gondolat csak a nulladik lépés. Bármit megszorzunk nullával, az ugye még mindig nulla. Majd ha lépünk az egyre, és a következőkre, akkor van lehetőség növekedésre/változásra/előre jutásra.

Szeretettel:

Szabó Gyöngyi valtozhass.com

2022.06.05.

Angyalok kísérjék Utadat!

valtozhass.com

angyalbolt.com

Egyéni konzultációra, aktuális helyzet elemzésre a gyongyibejelentkez@gmail.com címen tudsz bejelentkezni.

A kártyák, amikkel dolgoztam: Doreen Virtue, Dr. Sándor Judit, Tóth István alkotásai, szellemi tulajdona.