~

Veszteségek -angyali üzenet

Veszteség/teljes kirakás

Ma olyan olvasóimnak érkezett üzenet, akiket veszteség ért, vagy jelen helyzetben kilátásban van, hogy veszteség fogja érni a közeljövőben.

A “veszteség” szó sok mindent takarhat, nem csak fizikai dolgot, amit elveszítünk.

Elveszíthetünk egy álmot, egy érzést (kiábrándulás/”felébredés”), egy “csatát”, egy munkahelyet, egy embertársunkat/szerettünket.

Ehhez az élethelyzethez érkezett az alábbi üzenet, azoknak, akik épp “ebben vannak”. (Tehát nem jóslás, hogy veszteségek FOGNAK érkezni! Meglévő élethelyzethez segítő üzenet)

Első lépésként, mindig kérek egy olyan lapot, ami gyakorlatilag érvényes a teljes üzenetre, tehát ez a “vezérfonala”. A végére pedig egy tisztázó lapot, ami jelen esetben is megérkezett, azonban a szokásos “középső sor” (ami most második sor, mert nincs tisztázó lap) négy lapból áll.

Veszteség/1

Első lap üzenete Raziel Arkangyaltól érkezett, aki a harmadik szem (homlokcsakra) arkangyala. Ő javítja a tisztánlátást, hallást, az isteni útmutatás érzékelését. Az én olvasatomban kezdő lépésként azt az üzenetet kapjuk, hogy a teljes helyzettel kapcsolatban igyekezzünk felülemelkedni, más szemszögből a helyzetre tekinteni, tehát tisztán látni.(Gy)  A lap üzenete: “Raziel arkangyal segít megnyitni a tudatalattidat, hogy visszaemlékezhess valódi lényedre. Így újra összhangba kerülhetsz önmagaddal.”
A kártya rajzolata mutatja, hogy próbáljunk megnyugodni, befelé figyelni és kinyújtatni a kezünket, segítséget kérni. Nézzük meg a képet. A kinyújtott kézbe megérkezik a segítő kéz…(Gy)

A második sort előbb nézzük egységében. Raguel arkangyal a jogi ügyek felelőse, az együttműködés, az érvelés, megoldások, arkangyala és ő nyújt védelmet  igazságtalan bánásmód esetén, illetve segítséget a hátrányos helyzetek megszüntetéséhez. A győzelem gyógyító ereje a lap címe. (ezt nem is magyarázom)

Azrael arkangyal segít az elengedésben minket és vigaszt is nyújt. Jelen kirakásban, úgy értelmezhető, hogy veszteség esetén, jogtalan bánásmód esetén vigaszt nyújt, illetve segíti az elengedést (ha szükséges). Egyébként a gyászidőszakban szoktuk hívni, segítséget nyújt az itt maradóknak és a távozóknak is.

Raziel arkangyal újra üzen nekünk a második sor harmadik lapjával. A manifesztáció lehetőségét mutatja meg nekünk, tehát valamilyen eddig rejtett dolog láthatóvá / kézzel foghatóvá válhat, felszínre juthat.

A következő lappal Haniel arkangyaltól kapunk üzenetet: befogadás. Haniel arkangyal a Hold-energiákat képviseli, akkor is érdemes hozzá fordulni, ha nagy összpontosítást, fegyelmet kívánó események előtt állunk, vagy ilyenekben veszünk részt. Ő egyébként a harmóniát is képviseli, tehát a mai kirakás utólsó lapja harmóniát is hozhat életünkbe.

Természetesen mindezeket kérni kell. Mindezekért a beérkező segítséget fogadni kell. És cselekedni. A fizikai cselekvés mindig a mi dolgunk, ők energiával, sugallattal, “isteni csodákkal” besegítenek, de az együttműködés a siker titka.

Fontos tudni, hogy minden kérést alázattal, szeretettel kell kérni és hozzá tenni, hogy “amennyiben az Isteni Renddel megegyezik” (mármint az általunk kért dolog, változás). És, ha nem… azt is szeretettel elfogadni, befogadni. (Gyöngyi)

Raguel arkangyal: “A győzelem gyógyító ereje” lap: A győzelem erejével sikert hozok neked, olyan sikert mely álmod megvalósulását hozza el neked. Szíved vágya olyan erősen tartozik hozzád, hgy megvalósulását a világ erői nem akadályozzák:

Elakadás: Látszólagos akadályok, gyengítik hitedet, erőd, s kérdőjelezik meg világod. Bármi legyen is a látszat, ügyeid jól állnak.

Azrael arkangyal: “A fény gyógyító ereje” lap: Fényem segít és vezet, hogy a sötétségből keveredj,. Hidd el nincs mitől félned, ha a fényem a te vezéred.

Elakadás: Lelked a sötétség illúziójában elveszett, mert nem látja a fényt, ami hazavezet.

Raziel arkangyal: “A manifesztáció gyógyító ereje” lap:  Az erőm támogat most téged, hogy fizikai síkon éld a mindenséget. Teremtő erőd éled, és szíved vágya érkezik meg hozzád, életed minden pillanatát az égiek bearanyozzák.

Elakadás: Elfojtottad erőd, és elfeledted, hatalmas erő lakozik tebenned. Eljött az idő, hogy emlékezz, és világodba behívd a Mindenséget.

Haniel Arkangyal: “A befogadás gyógyító ereje” lap: A befogadás ereje segíti most álmod, hogy lelked terve részeddé váljon.  Elakadás: Érzésed, hogy nem vagy méltó a jóra, akadályt képez most számodra. Bár látnád magad úgy, ahogy mi, angyalok látunk Téged: gyönyörű gyermeke vagy a Teremtődnek!

A tisztázó lap: Metatron arkangyal: “A legfelsőbb szférák égi segítői most segítségedre vannak. Kérd őket bizalommal.”

Figyelem! Az angyali üzenet nem jóslás! Akkor fog megtörténni és abba az irányba menni, aminek megvan az energiája, ha dolgozol az ügyön, fizikálisan is. És az Isteni Renddel megegyező. Amennyiben kéred folyamatosan hozzá a segítő/támogató energiát, (a saját oldaladra!) figyeled a jeleket, lehetőségeket és lépésről lépésre haladsz.

A helyzetek akkor oldódnak, ha nem beleragadva toporgunk benne, hanem dolgozunk rajta. Ez minden helyzetre érvényes: a terv, a gondolat csak a nulladik lépés. Bármit megszorzunk nullával, az ugye még mindig nulla. Majd ha lépünk az egyre, és a következőkre, akkor van lehetőség növekedésre/változásra/előre jutásra.

Szeretettel:

Szabó Gyöngyi valtozhass.com

2022.06.17. (Jelen üzenet nem dátumhoz, hanem helyzethez kötött, tehát mindenkori veszteség helyzetben lévőknek segítő/támogató üzenet, információ)

Angyalok kísérjék Utadat!

valtozhass.com

angyalbolt.com

Egyéni konzultációra, aktuális helyzet elemzésére a gyongyibejelentkez@gmail.com címen tudsz bejelentkezni.

Bővebb információ: ide kattintva

És ide kattintva

A kártyák amikkel dolgoztam: Sándor Judit, Tóth István alkotásai, szellemi tulajdona. (Dőlt betűs rész saját kiegészítés: Gy)