Jogi nyilatkozat

A weboldalon felsorolt segítő tevékenységek nem gyógyító és egészségügyi tevékenységek. Nem pszichoterápiás tevékenység, valamint nem célja az egészségi állapot kedvező befolyásolása, a betegségek megelőzése, valamint az egészséget veszélyeztető, illetve károsító tényezőkkel szembeni védekezés. Semmilyen orvosi-, pszcihoterápiás kezelést nem helyettesít és nem egészít ki.

Tevékenységem során nem diagnosztizálok. Sem orvos, sem pszichiáter, sem terapeuta nem vagyok.

Végzettségem nem jogosít fel pszichoterápiás eljárásra, sem annak kiegészítésére, támogatására, bármely az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény (a továbbiakban: Eü. tv.) hatálya alá tartozó konvencionális vagy nem-konvencionális gyógyító eljárás folytatására.

A weboldalon szereplő terápia, kezelés és gyógyítás kifejezések használata, nem jelent felhatalmazást az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény hatálya alá tartozó tevékenység folytatására.

Egyik képzésem sem jogosít fel a „Terapeuta” titulus alkalmazására, így nem is használom.

A módszerek alapját képező negatív és pozitív érzelmek, az egészséges ember egészséges mértékű érzelmeit jelölik, nem irányul ugyanezen érzések pszichés vagy pszichoszomatikus zavarra utaló mértékének diagnosztizálására, gyógyítására vagy ezen tevékenységek támogatására.

A Lélekhangolás, Angyali energiaközvetítés: energiarendezés. Nem gyógyító és egészségügyi tevékenység,