Kineziológia

A kineziológia olyan alternatív, holisztikus jellegű, képesség-, készség- és személyiségfejlesztő egészségvédő, prevenciós jellegű módszer, amely az izomtesztelést, mint biofeedbacket (visszacsatolás) használja és ezáltal helyreállítja a test energetikai egyensúlyát, beindítja a test öngyógyító mechanizmusát. Célja a kliens jelenbeli és múltbéli problémáinak, stresszeinek feloldása. A kineziológia speciális korrekciókat használ ezen problémák által létrehozott blokkok feloldására.

Three in One/One Brain kineziológia

Segítséget nyújt abban, hogy legyűrjük a minket ért negatív hatásokat, amelyeket a múltban elfogadott vélemények és kritikák váltottak ki bennünk. Életünkben átélt fájdalmas tapasztalások, lelki félelmek rendszerint energiablokkokat okoznak a testben, ezeket oldjuk fel a kezelés során a módszer megfelelő korrekciós technikájával. Korregresszió során oldjuk az érzelmi stresszt, ezzel megoldjuk a jelenlegi problémát is. Fontos része a rendszernek a alkatfunkció analízis.

A One Brain kineziológia (Egységes Agy) azon a koncepción alapul, hogy agyunk két féltekéje együttes, összerendezett működése a feltétele annak, hogy egészséges, boldog és harmonikus egyének lehessünk. Stressz hatás alatt a két agyfélteke nem tud összehangoltan működni, a bal agyféltekénk átkapcsol a „üss vagy fuss” üzemmódra, ilyenkor nincs tudatos agyműködés. Az izomtesztelés során tulajdonképpen azt vizsgáljuk, hogy a két agyfélteke összhangban van e. Az agyintegráció akkor áll fenn, ha mindkét agyfélteke azonos időben, teljes hatékonysággal tud dolgozni. A két oldalnak össze kell dolgoznia bármilyen hétköznapi tevékenységünk végzése érdekében. Az immunrendszer is jobban dolgozik ha az agy optimális hatásfokon működik.

A Three in One kineziológia segítségével be tudjuk azonosítani és kitörölni a múlt fájó emlékeit, amik korlátoznak minket a jelenben. A korregresszió során feltárjuk a jelenbeli problémával kapcsolatban a múltbéli okokat, eseményeket, amelyek valamilyen analógiát mutatnak a MOST-ban fennálló problémával. A kitesztelt korrekciók elvégzése után az ok megszűnésével a jelenlegi probléma is orvosolható. A kineziológiai munka célja, hogy minél többet visszanyerjünk saját tekintélyünkből és annak belső energiájából. Visszakapjuk a VÁLASZTÁS SZABADSÁGÁT!.

A Three in One Concepts a TEST, a TUDAT és a LÉLEK összekapcsolódását jelenti. Mikor ezt a három összetevőt összefogjuk, eléggé bátrak és magabiztosak leszünk ahhoz, hogy életünket jobbá tegyük és ezáltal jobb emberekké válhassunk.

Kép:pinterest