Generatív energia kezelés

MINDEN ACCESS KEZELÉST SZÜNETELTETEK, HELYETTE SAJÁT ENERGETIKAI KEZELÉSSEL SEGÍTEK A HOZZÁM FORDULÓKNAK.

Mágneses vonzódás minden generatív energia taszításához és minden megtestesült generatív energia helyreállítása testkezelés.
Ez a testkezelés oldja azokat a beidegződéseket, amelyek által újra és újra olyan férfiakhoz, nőkhöz vonzódsz, akik külsőleg tetszenek neked, de valójában nem táplálják az életedet és a testedet.
Ebben a kezelésben két különböző energia fut.

A mágneses vonzódás az, ahogyan a testünk olyanokhoz vonzódik, akik nem táplálóak és törődőek számunkra. A generatív energia helyreállítása pedig a tápláló energiákat állítja helyre, amiket kizártunk a mágneses vonzódás korlátozásaival.
Azt szoktam mondani, hogy ez a kezelés emberi kapcsolatok rendezéséhez kiváló, ha úgy érzed ITT AZ IDEJE, VÁLASZTOM A VÁLTOZÁST.

Úgy kell elképzelni, hogy megállunk az ajtóban, egyik lábunk kívül, másik belül…és tessék: akinek jönnie kell jöjjön, akinek mennie szeretettel elengedve, menjen…
Ehhez nyújt segítséget ez a kezelés. Javasolt egy Access Bars kezeléssel kombinálni…mely segítségével (többek között) oldódnak a korlátozó hiedelmek, könnyebb az elengedés és a befogadás és nem mellesleg egy hatalmas relaxálás.

Akkor kell választani egy-egy ilyen segítséget/oldódást, amikor készen állunk a változásra, változtatásra és hajlandóak vagyunk valóban VÁLASZTANI, tehát hajlandóak vagyunk tenni is érte. Lépésenként formálni az életünket és formálódni az életünkben.

Kép:pinterest