~

Döntéshelyzet -angyali üzenet

Ma elsősorban olyan olvasóimnak kértem üzentet, akik döntéshelyzetben vannak. Legyen az bármilyen ügy, téma, meg kell hozni egy döntés és jól jön egy támogató üzenet. Jelen életszakaszra, élethelyzetre értendő, néhány napos időintervallumban.

Első lap üzenete: “Szívcsakra. A válasz amit keresel, most is a szívedben rejlik. Légy nyitott arra, hogy szeretetet adj és kapj. Az angyalok azt akarják, hogy bízz az érzéseidben. A szíved bölcs és arra szólít, hogy fontos változásokat vigyél végbe. Bízz ebben a bölcsességben és nem fog cserbenhagyni. Minden alkalommal, amikor dacolsz a belső érzéseiddel, megszakad egy kicsit a szíved. Hozd rendbe a szívedet és az önmagaddal való kapcsolatodat azáltal, hogy tiszteletben tartod az érzelmeidet. Ha például elégedetlen vagy egy helyzettel, az azt jelenti, hogy valami rossz és cselekedni kell.”

Sokszor nem halljuk meg, ha a “mellkasunkba súgnak”, vagyis figyelmen kívül hagyjuk, hogy “szívem szerint….” ezt tenném. Akkor mi az akadálya? Nagyon fontos, hogy ezt a témakört a szívcsakra lap nyitotta meg nekünk. Nyissuk meg szívünket döntéshelyzetben. Röviden ennyi.

A második lap üzenete: “Sandalphon arkangyal: Az öröm gyógyító ereje. Az öröm ereje hoz neked fényt és áldást, hogy önmagadat mindig mosollyal arcodon lásd.(…) 

Elakadás: elfáradt a lelked, az örömöt ezért nem lelted, pedig Teremtőd olyan utat szánt neked, melyben a lelked táncol s nevet.

Megerősítés: Befogadom életembe és lelkembe az öröm erejét, tudom, hogy az öröm és vigasság itnájával van írva életem következő fejezete.”

Ha örömmel élünk, az hozza meg az életünkbe a fényt és áldást. Ha szívből, nem szorongva, félelemből hozunk döntést, hanem az örömre fókuszálva (minek örülnék? mi hozza több örömet az életembe), azon a döntésen áldás van.

Harmadik lap üzenete: “Chamuel arkangyal: A szeretet gyógyító ereje.  A szeretet erejével burkollak be téged., mely meggyógyít benned minden sötétséget.(…)

Elakadás: Tévesen azt hitted, hogy neked szeretet nem jár, csak másnak kell adnod, a te lelked, ha kimerül is, megvár.

Megerősítés: Köszönöm az életembe a szeretet erejét, áldom az erőt, mely megmutatja, méltó vagyok a szeretet elfogadására. Minden kapcsolatom átalakul, mert most már mindenben a szeretet az úr.

Milyen szépen összecseng a nyitólapunkkal! Szívcsakra, szeretet, emberi kapcsolatok Chamuel arkangyal feladatai közé tartozik. Nézzük meg a képet! Zöld és rózsaszín a domináns szín (szívcsakra színei) és a mellkasán sugárzik a szív alakú fény.

Negyedik lap üzenete: “Chamuel arkangyal: Az életfeladat gyógyító ereje. Lelked célját hozom neked, hogy újra érezd merre tart életed. Segítek, hogy járd azt az utat, mellyel betöltöd égi feladatodat. Lelked újra fürdik az öröm fényében, mert erőd visszatér feladatok teljesítésében. 

Elakadás: A lélek erőtlen és kimerült, mert életfeladatod nem teljesült. Most eljött a lélek ideje, hogy láthatatlan szárnyait kiterjessze.

Megerősítés:Fogadom és áldom a tervet, mely engem a Teremtőhöz vezet.  Emlékszem és hívom az utam, mellyel betöltöm sorsfeladatomat.”

A negyedik lap visszautal az örömre. Amit örömmel végzünk, amiben igazán örömünket leljük az az életfeladat. Életfeladat lehet bizonyos dolgok megtanulása és megfejlődése is. Figyeljünk, mert a részletekben van elrejtve a válasz! “Járt azt az utat…” “érezd merre tart életed”…”lelked újra fürdik az öröm fényében”.

Ötödik (tisztázó) lap üzenete: “Uriel arkangyal: Tudd, hogy semmi sem állhat az utadba! Nemsokára győzelmet arathatsz.”

Uriel arkangyal mutatja nekünk az utat mindig. Jelen esetben is! A lapok üzenete általános, de mégis: minden döntéshelyzetben lévőnek egyértelmű lehet. Az angyalok/arkangyalok akkor segítenek, ha kérjük őket és aztán figyelünk a jelekre, követjük az intuíciókat, értelmezzük az eseményeket és cselekszünk. Fénylények, fizikailag nekünk kell megtenni a szükséges lépéseket, a saját életünkben cselekedni. Azonban tudnak segíteni sugallatokkal, vezettetésekkel és kisebb-nagyobb csodákkal 😉 .

Figyelem! Az angyali üzenet nem jóslás! Akkor fog megtörténni és abba az irányba menni, aminek megvan az energiája, ha dolgozol az ügyön, fizikálisan is. Ha kéred folyamatosan hozzá a segítő/támogató energiát, (a saját oldaladra!) figyeled a jeleket, lehetőségeket és lépésről lépésre haladsz.

A helyzetek akkor oldódnak, ha nem beleragadva toporgunk benne, hanem dolgozunk rajta. Ez minden helyzetre érvényes: a terv, a gondolat csak a nulladik lépés. Bármit megszorzunk nullával, az ugye még mindig nulla. Majd ha lépünk az egyre, és a következőkre, akkor van lehetőség növekedésre/változásra/előre jutásra.

Szeretettel:

Szabó Gyöngyi

2022.05.10.

Angyalok kísérjék Utadat!

valtozhass.com

angyalbolt.com

Egyéni konzultációra, aktuális helyzet elemzésére a gyongyibejelentkez@gmail.com címen tudsz bejelentkezni.

A kártyák amikkel dolgoztam: Doreen Virtue, Sándor Judit, Tóth István alkotásai, szellemi tulajdona