~

8 intő jel, hogy a Lelked fáradt…

A lelkünk változik az idő múlásával, hogy tükrözze tetteinket és jelenlegi helyzetünket. Ha a lélek elfáradt az annak a jele, hogy valami nagyon nincs rendben! De egyáltalán nincs ok az aggodalomra, ugyanis ez a jelenség egy nagyszerű élet új kezdetét is jelentheti. Később részletezzük hogy miért.

  1. Sehol nem érzed otthon magad
    Bárhová is mész, van ez a kellemetlen érzésed: nem tartozol ide. Sehol sem érzed jól magadat, pláne nem otthonosan. Úgy érzed, hogy nem illesz be sehová, nem ott vagy, ahol lenned kellene. Ez a kellemetlen érzés ritkán arra vehet rá, hogy elszeparálódj másoktól.
  2. Olyan dolgot teszel, ami nem egyezik a céljaiddal
    Azért gürizel, hogy megvásárolhasd végre a gyönyörű kocsit és felépíthesd a nagy házat? Ezért olyan munkát vállalsz, ami egészen ellenkezik azzal, amilyen beállítottságú vagy? Nem engedheted, hogy a felszínes dolgok irányítsák az életed. Légy spontán, kalandos és olyan munkát vállalj, ami igazán te vagy és örömöd leled benne.
  3. Nem tudod elengedni a mérgező embereket az életedből
    A „viszlát” kimondása nehéz, főleg ha az adott személyhez gyengéd szálak fűznek. De megéri vele maradni, ha csupa rossz dolgot visz a napjaidba? Ne feledd, ha becsukódik egy ajtó, ezer más nyílik ki helyette és ezt tartsd szem előtt.
  4. Ki vagy égve, üresség érzetet tapasztalsz
    Rendszeres testi és lelki fáradtság lett úrrá rajtad, kimerült vagy, és semmi sem kelt benned érdeklődést.
  5. Tele vagy lelki terhekkel
    Sokszor gondolsz arra, hogy feladod. Mert elégedetlen, boldogtalan vagy. Senki és semmi sem okoz örömet. Túl számos rossz érzelem és emlék dolgozik benned, le vagy terhelve. Tele vagy csomagokkal, lelki terhekkel, amiket magaddal cipelsz. Ez a halál és reinkarnáció része. El kell engedned, ami nem szolgál, ami nem ad hozzá az életedhez, legyen az személy vagy hiedelem.
  6. Úgy érzed, mintha egy ördögi körben lennél
    Ritkán azt érzed, csapdába estél. Ugyanazokat a hibákat véted, ugyanazok a kellemetlenségek történnek veled. Egyik tetted egy másik kellemetlen tettet szül. Ráadásul olyan, mintha akadályoztatva lennél, nem tudsz kitörni ebből a helyzetből. Szerencsére viszont, amikor végre átéled egy spirituális újjászületést, akkor újra szabad leszel és tiszta lappal kezdhetsz.
  7. Gondolataid éjjel ébren tartanak, nehezen alszol el
    Ez igaz a depressziós emberekre, azokra, akik alvászavarral küzdenek, de még a kreatív emberekre. És ha a maradék jel közül több is igaz rád, akkor a lelked haldoklását is jelentheti. Amikor megpróbálnál aludni nyugtalan leszel és feszült. Az üresség érzete vagy épp a gondjaid járnak a fejedben.
  8. Hagyod, hogy kihasználjanak
    Adni jó, de senki nem kifogyhatatlan szeretetzsák. Mindamellett azt is tartsd észben, hogy csupán azt lehet kihasználni, aki nem szívből tesz meg egyes dolgokat. Szóval tegyél magadnak egy szívességet és csupán olyanoknak segíts, akiket valóban szeretsz, különben a kihasználás áldozata leszel egész életedben.

Miért nincs ok az aggodalomra?

Amikor nem vagyunk megelégedve az életünkkel, nem állunk összhangban az életutunkkal és változásra szorulunk, lelkünk “spirituális halált” tapasztal azért, hogy megújuljon, felfrissüljön, és a helyes útra tereljen.

Az ilyen jellegű megvilágosodás nem egyfolytában kellemes, hiszen szenvedéssel és megzuhanással is járhat. Miután a legtöbb embernek tapasztal egy teljes összeomlást, egyfajta szellemi halált, utána bekövetkezik náluk a lelki reinkarnáció és százszor jobban fogják érezni magukat, meglelve az életútjukat!
(Eredeti írás:
consciousreminder.com)

Fontos, hogy ne ijedjünk meg a jelektől, hanem “használjuk”, és valóban jelzésként értékeljük. Felismeréshez: változásban vagyok, változtatnom kell. Az Élet egy folyamatos változás, áramlás

Szabó Gyöngyi valtozhass.com

2022.08.08.

Időpont: gyongyibejelentkez@valtozhassgyongyi

Képek: Internet / pixabay