~

Mi a spirituális üzenete 11.11-nek. (11.11 11:11) Így fordíthatod a javadra

November 11-e az egyik legspirituálisabb nap minden évben. Spiri-körökben nagy készülődés folyik, sokan 11 óra 11 percre időzítenek meditációt, energiaküldést. 

Gyakorlatilag az egymás mellé írt két egyes (11) oszlopot szimbolizál. Olyan erőteljes oszlopot, amellyel a teremtő képességünk felerősödik. Főleg ha ez november azaz 11 hó 11-én 11:11-kor történik.

Ez a nap sokszorosan alkalmas a manifesztálásra. Ezen a napon jusson eszünkbe sokszor, hogy őrangyalaink, Felső Vezetőink sokkal erősebben kapcsolódnak velünk. Pontosabban: mi vagyunk érzékenyek és fogékonyak rá, hogy felvegyük velük a kapcsolatot.

Mindennek rezgése van. A számoknak is. A 11 mesterszám, csatornákat nyit meg, melyekre megnyílva teremthetjük a legmélyebb vágyainkat és elindulhatunk az álmaink felé vezető úton. Ennek a napnak a számai segít felemelkedni az 5. dimenzióhoz, Megtapasztalhatjuk az 5D energiát: a szinkronicitást, a tiszta szeretetet, és a megérkezés érzését: “jókor, jó helyen”. Megtapasztalhatjuk az érzést, hogy jó úton járunk és amit mi keresünk, keres minket ő is…

Ezen a napon nyisd meg magad a teremtő energiáknak. Hagyd, hogy a változás szele felkapjon és tovalibbenjen veled. Meditálj, szeress, légy kedves önmagaddal és másokkal is.

Ezzel tehetsz legtöbbet önmagadért és a világért. Az Univerzum támogat mindenkit, aki emelni akarja a rezgésszintjét.

Szeretettel:

SzabóGyöngyi valtozhass.com gyongyibejelentkez@gmail.com

Kép: internet, pixabay