~

A bőrfeszesítés lélekre gyakorolt hatásai

A bőrfeszesítésnek számos lélekre gyakorolt előnye lehet. Ne feledjük: a test szépítése a lélek szépítése is.

 

 

Amennyiben valaki elégedett a bőre állapotával hozzájárul az önelfogadáshoz és az egészséges önbizalom felépítéséhez és megéléséhez.
Az egészséges, ápolt bőr hozzájárulhat ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a testünkben. Növeli a boldogság és jóllét érzését ezáltal csökkenti a stresszt, fejleszti a testtudatosságot.

A testünk ápolása, kényeztetése örömérzetet okoz, pihentető időtöltés (énidő) és meditatív hatásokkal bír. Ezen kívül megnyugató hatású, élvezetet nyújt a tapintás, illatanyagok miatt, mely az idegrendszerre is pozitív hatást gyakorol.
Növeli a belső kiegyensúlyozottságot és megelégedettséget, a pozitív testkép kialakítását, ezáltal új perspektívák nyílhatnak meg.

A belső megelégedettség növeli az élet apró örömeinek értékelését, ami önmagában energiával tölti fel azokat, akik a testük minőségi ápolását az önszeretet egyik aspektusának tekintik és figyelmet szentelnek neki.

A bőrfeszesítésnek számos pozitív hatása lehet a testi és lelki egészségre.

Már nem csak a lélek szépítésében, hanem a test szépítésében is tudok segíteni. Otthoni, napi rutinná tehető öngondozással-ápolással, mely az önszeretet része.

Még több info:

Eljött az idő, saját élmény

Szabó Gyöngyi
Spirituális szemléletű önismereti segítő, Lélekmentor,
Természetgyógyász-kineziológus, Veszteség és gyászfeldolgozást segítő konzulens, Angyaltolmács,  Fülakupunktúrás  addiktológus, Áramlás Energiaközvetítés kezelő

Elérhetőség: 30/4339264
Ha nem venném fel, mert konzultáció/kezelés közben vagyok: gyongyibejelentkez@gmail.com

#önbizalom #életminőség #siker #kommunikáció #szépség #egészség #életminőség #siker #kommunikáció #bőrkép #fiatalság #simabőr