Spirituális Választechnika

A Spirituális Választechnika (SVT) egy, a lélekkel foglalkozó módszer. (Akár konzultáció során is alkalmazható)

Az SVT segít abban, hogy felismerjük valós problémánkat, megfogalmazzuk, és megoldjuk.

A tudat alatti elmében lévő programok és energiák, melyeket igen magas arányban előző életekből hozunk, alapvetően befolyásolják a jelen életünk minőségét, teljességét és harmóniáját.

Az SVT-ben egy ingát és egy speciális táblázatrendszert használunk, hogy az életünket gátló negatív programokat beazonosítsuk, majd tisztítsuk Felső Én (a tudatfelettes) segítségével. Felső Én a negatív lélekprogramokat, energiákat és hiedelmeket az Akasha feljegyzésből (lélekfeljegyzésekből) és a tudatalattiból tisztítja.

Az Akasha feljegyzésben szerepelnek a lélek által egészen a teremtésétől kezdődően a jelen pillanatig és azon is túl – előző-jelen-eljövendő életek – átélt/programozott pozitív és negatív élmények tapasztalatai, energiái, érzései.

SVT konzultáció során megkeressük azt a jelenleg -a tudatalattinkban-futó programot, ami a diszkomfort érzethez, elakadáshoz vezet. Megnézzük a hozzá tartozó negatív érzelmi lenyomatot, és mintegy felülírjuk a pozitív párjával.

Egy-egy konzultáció AHA-élményekhez, megértésekhez vezethet, ami megadja a változtatáshoz szükséges szándékot, és cselekvő energiát.

Végleges és tartós eredményt azonban csak akkor érhetünk el, ha maga az egyén is tiszta szándékból szeretné a változást és mindent meg is tesz ennek érdekében. Csupán az SVT módszere és a tisztítás önmagában általában nem elég az életminőség javításához.

Az SVT abban segít, hogy előző vagy jelen életi blokk, program, élmény, beidegződés, hiedelem ne gátoljon senkit abban, hogy boldog, szabad életet élhessen JELEN életében.

Az SVT gyors és hatékony módszer, akár már néhány alkalom is elég lehet ahhoz, hogy az egyén egy adott nehézséget/ fizikai problémát képes legyen feloldani és megváltoztatni.

Mire NEM való az SVT?

Kiváncsiskodásra, médiumitásra, jövő kutatásra, diagnosztizálásra vagy betegségek kezelésére, pszihológiai kiértékelésre vagy diagnózis felállítására.

A Spirituális Választechnika a tudatalatti programokban kutatva megkeresi és átprogramozza azokat a kihívást jelentő elemeket ,amik a felszabadult, egészséges és boldog életvitelben gátolnak bennünket.

Az SVT módszer a hipnózistól eltérően a probléma gyökerét úgy találja meg és oldja fel, hogy közben az egyén nem éli át újra ugyanazt a fájdalmat, amit a múltban átélt. Más gyógyító, elemző, tanácsadó technikákkal nem összehasonlítható, ahogy az orvost sem helyettesítheti.

Nem ad kész megoldásokat, pl a Lottó 5 találatos számokat sem “súgja” meg, mert Felső Énünk nem erre való!

Az SVT tiszteletben tartja mindenki hitét, és változtatásra való szándékát illetve azt is, ha még nem kész rá .

Az online konzultáció egyenértékű a személyes SVT konzultációval/ tisztítással.

Kép:pinterest