~

SZERELEM – ELAKADÁS

Ma olyan élethelyzetben lévőknek kértem égi üzenetet, akiknek meg van rekedve a szerelmi élete, kapcsolódása. 

Gyertyagyújtás, ráhangolódás, és egy speciális füstölő meggyújtása után a következő 5 lapon keresztül érkezett meg az angyali üzenet hozzánk.

Első lap: Metatron arkangyal “A  tisztulás gyógyító ereje”.

A lap üzenete: 

Tisztulást hozok most életedbe, benne minden apró részletre. Az energiák szintjén rendezek mindent, de a valóságodban jelenítem meg fényed.

Elakadás: Energiarendszered sötét és terhelt, elzárva téged attól, hogy az élet lehetőségeit megleld.

Megerősítés/mantra a helyzet oldására: Elengedem most minden sötét részem, mi megakadályozza, hogy vállaljam a fényem. Beengedem a tisztulás gyógyító erejét, hogy újra áramoljon bennem a fény.

Második lap: Jophiel arkangyal (a derű, szépség, harmónia, művészetek arkangyala)  “A derű gyógyító ereje” lappal üzeni nekünk a helyzettel kapcsolatban.

“Örömöt, derűt hozok neked, fényemmel megtisztítom lelkedet. Minden eltűnik, mi rossz, mi sötét, gyógyító erőm tölti meg a negatív gondolatok helyét.

Elakadás:Negatív gondolatok csapdája, lelkedből a fényt kizárta.

Megerősítés/mantra a helyzet oldására: Fogadom a derű áldott erejét, mely örömmel, vidámsággal tölti meg lelkem kertjét.

Harmadik lap. Haniel arkangyal (a Hold, a nőiesség, női minőséget támogató arkangyal, mint pl. a befogadás) “Az égi ritmus gyógyító ereje” lappal kapcsolódik a téma energiájába.

“Az égi ritumus ereje segít most Téged, hogy összhangban éld a Mindenséget. Energiák tökéletes tánca, előtted a lehetőségek kapuját nyitja és zárja. Minden a maga idejében ér el hozzád , az idő illúzió, lelked tervét nem korlátozzák.

Elakadás: Tévesen hiszed, hogy ami most nincs, az már soha nem is lehet. Tévesen ítélsz, hogy ami most rossz, az jót már soha többet nem hoz. Isten terve alakít mindent, ne akard irányítani a Mindenséget.

Megerősítés/mantra: Elfogadom az élet áramlásának rendjét, elfogadom az isteni tervet, mely mindent tökéletesen alakít, s meglátom a káosztban a rendet.

(Sándor Judit Angyalkártyájából dolgoztam eddig)

A lapokat összeolvasva teljesen egyértelmű, hogy a helyzet a sötét érzések, gondolatok miatt van elakadva, azonban tiszta pozitív gondolatokkal eljutsz egy derűs állapotba, ami szintén, mintegy “elő van készítve”. Ami rajtad múlik, hogy dolgozol-e vele, most az energiája megvan, a manifesztálás rajtad múlik. (mutatja a második lap) Rajtad múlik, hogy a gondolataiddal melyik irányba viszed a rezgésszintedet és fogadod-e az Arkangyalok segítségét. (Kérd, hívd őket napi szinten az ügyhöz) Tudatosság, türelem, önmunka minden nehéz helyzetből való kilábaláshoz szükséges. Elakadt (reménytelennek tűnő) helyzetekre is érvényes. 

Amennyiben elindulsz ezen az úton, és hiszel/bízol az égi ritmusban, hogy mindennek elrendelt ideje van, épp akkor valósul meg fizikai megélésben, amikor minden és mindenki készen áll rá, vagyis eljön az ideje. Ezért fontos dolgozni magadon, tisztítani, pozitívan gondolkodni, hogy megérlelődjön a te oldalad ebben a nehéz helyzetben.

A negyedik lapot a “kívülállóra” vagyis szebben mondva a másik félre kértem. (Tóth István festőművész angyalkártyájából)

Raziel arkangyal, aki támogatja a spirituális tanulási folyamatot, segíti megértésüket és a manifesztációt! 

Üzenet: segít megnyitni tudatalattidat, hogy visszaemlékezhess valódi lényedre, Így újra összhangba kerülhetsz önmagaddal.

Tehát az elakadásban érintett másik fél is kap segítséget, hogy összhangba kerüljön önmagával, vágyaival.. (amennyiben él ezzel a lehetőséggel, ugyanis a Szabad Akaratot tiszteletben tartják az Arkangyalok)

Az ötödik lapot Doreen Virtue Angyali üzenet kártyájából húztam. Ez a lap az összefoglaló, tisztázó lap.

Üzenet: “Tisztítsd meg magadat” : Kérd az angyalokat, hogy engedjenek el minden mérgező energiát, amelyet esetleg magadba szívtál.” Bővebben: “Ez a kártya azért érkezik hozzád, mert az angyalok látják, hogy bizonyos alsóbbrendű energiákat hordozol. Lehetséges, hogy nagyfokú érzékenységed és részvéted miatt ezt a negativitást más emberek félelmeiből szívtad magadba.

A kártyák beszédesek. Egyértelműen mutatják, hogy az energiát/érzéseket kell tisztítani. Ezzel analógban fog a helyzet oldódni. Amennyiben valóban teszed. Mert cselekvő energia nélkül, nem tud manifesztálódni (teremtődni) az energia, ami valójában lehetőség. Tenni kell érte, hogy fizikaiban is mozduljon meg a helyzet/energia. No és figyelni a jeleket, gondolatokat, érzéseket, lehetőségeket. 

Figyelem! Az angyali üzenet nem jóslás! Akkor fog megtörténni és abba az irányba menni, aminek megvan az energiája, ha dolgozol az ügyön, fizikálisan is. Ha kéred folyamatosan hozzá a segítő/támogató energiát, (a saját oldaladra!) figyeled a jeleket, lehetőségeket és lépésről lépésre haladsz.

A helyzetek akkor oldódnak, ha nem beleragadva toporgunk benne, hanem dolgozunk rajta. Ez minden helyzetre érvényes: a terv, a gondolat csak a nulladik lépés. Bármit megszorzunk nullával, az ugye még mindig nulla. Majd ha lépünk az egyre, és a következőkre, akkor van lehetőség növekedésre/változásra/előre jutásra.

Szeretettel:

Szabó Gyöngyi

Angyalok kísérjék Utadat!

2022.03.16.

Egyéni konzultációra, aktuális helyzet elemzésre a gyongyibejelentkez@gmail.com címen tudsz bejelentkezni.