~

Egyetlen módon gyógyíthatod meg az Életed…

Egyetlen módon gyógyíthatod meg az Életed. Ha magadba merülsz és önmagadat gyógyítod meg. A Lelkedet, az Érzéseidet.

Egyesével, egyénileg kell(ene) ezt megtennie mindenkinek (minél többeknek), hogy gyógyuljanak az életek, egyéni sorsok, s ezáltal az emberi kapcsolatok (családon belül is szükség van erre! Sőt! generációkra visszamenőleg).  

Ennek lesz a későbbi áldásos következménye, hogy gyógyul az egész emberiség. Érzelmileg. Az egyéni sorsok, az egyéni “jól-létek” végül összeadódnak, mint cseppek ahogyan alkotják a tengert. Így fognak a kiegyensúlyozott, harmóniában, szeretetben élő emberek, kiegyensúlyozott, harmóniában, szeretetben élő családokat és nagyobb közösségeket, majd emberiséget alkotni.

Egyetlen módon gyógyíthatod meg az Életed. Ha magadba merülsz és békét kötsz magadban minden múltbeli eseménnyel, traumával, félelemmel, bánattal. Ha békét kötsz és megérted, feloldod, elengeded az eseményekhez kötődő nehéz, fájdalmas, lehúzó érzéseket. Ezek az első lépések…

Mindenkinek.

Az Életed benned zajlik. És ennek a legfélelmetesebb része, hogy Neked kell önmagadba nézned, nem teheti meg más helyetted.
Ha egyedül nem megy, vagy nem tudod hogyan indulj el, hogyan kell elindulni, akkor kérj segítséget… keresgélj csoportokat, könyveket, videó előadásokat

De indulj el, hogy gyógyuljon az életed

♥️🌹 SzabóGyöngy valtozhass.com

Képek forrása: internet, pixabay

https://valtozhass.com/rolam/

Kép: Pinterest