~

Skorpió Újhold és részleges napfogyatkozás 2022.10.25. kedd

A Hold lehetőséget nyújt a folyamatos változásra.
Az Újhold jelentősége, benne van a nevében: új. Valami ami újul. Mikor újul? Most!
Újul, újjászületik, elindul. Igazi változásokat, letisztulásokat hoz. Az újhold erőteljesen támogat az újrakezdésben! Mikor? Most, amikor az ideje eljön! Támogat a megújulásban és az elengedésben.
Meddig? A holdciklus végéig zajlik a folyamat, folyamatosan változik a Hold változásaival együtt.
A Te dolgod, hogy végig gondold, miben szeretnél megújulni, mit szeretnél elengedni.
Készen állsz kitörni a komfortzónádból? Mert másképp nem megy. Szóval nem elég, hogy itt van ez a gyönyörű égi jelenség a mostban, a cselekvő éned a Nap elengedhetetlen. Tehát tegyél meg mindent annak érdekében, amit át szeretnél alakítani a Hold segítségével. Ő adja az energiát.

Skorpió Újhold lényege, hogy valami múlttal összefüggő dolgot kell átalakítani, letenni.
Skorpió vízenergia, érzelmek megélése a magasságokban és mélységekben.
A halál és újjászületés energiái. Amikor valami lezárul az életben és indul valami új. Kapcsolódik a leszálló holdcsomóponthoz (útkereszteződés, irányváltás, mély összefüggések kutatása).
Összefügg a lélekkel, az érzelemmel. A lépéseket hangsúlyosan neked kell megtenned, de minden lépés legyen pontosan meghatározva. Pont azért, hogy úgy valósulhasson meg a megújulás, ahogy szeretnéd.


Az érzelmi mélypont után lelki regenerációra lesz lehetőség az elkövetkezendő hetekben. Aki a múlt hiedelmeihez ragaszkodik, továbbra is szenvedni fog. Engedd el azt, ami volt és lépj tovább.
Itt ráadásul együttállásban van a Vénusz is, ami azt jelenti, hogy most biztonságot tudsz teremteni magad körül, tehát harmonizálhatod magad. Viszont figyelj a hozzáállásodra, mert csak olyan hozzáállással működik, amivel nem rombolod magad, hanem építed. Építkezni a jó gondolatokkal és pozitív energiával lehet. Itt már nem fér el a düh és kiábrándultság. Csak a lendület, optimizmus, hittel teli energiák. Ha az önértékelésed és megfelelési kényszered lent tartott eddig, hát engedd el azt is, mert nem szolgál téged.

A Vénusz azt üzeni, találd meg a benned lévő Istent, Istennőt. Transzformáld magad az új szintre.
Tedd azt, amit szeretsz és azt, ami téged kifejez és tartsd az egyensúlyt minden téren. Anyagi szinten is magasabbra léphetsz, ha olyan emberekkel veszed körül magad akiket szeretsz, és olyan dolgokat teszel, amiket szeretsz.
Fényszöget kap a Jupitertől és a Sednától is, ami nagyon röviden annyit jelent, ez az az állapot,
amikor már minden veszni látszik, mégis kapunk hozzá erőt, segítséget és akár hátrányból indulva kerekedhetünk felül valamin, kimászhatunk a gödörből, megláthatjuk a fényt az alagút végén, még akkor is, ha átmenetileg nem láthatjuk a megoldást.
Tehát a jövőbe vetett hit jelentős része a 25-ei fogyatkozásnak.
A nehéz utak bejárásához kaphatunk bátorságot. A félelem megtöri az elmét (Dűne). Szabadulj meg a félelmektől, hogy szabad légy. Segítséget ad ahhoz, hogy mihez értünk igazán és mihez kevésbé.
Egyéni személyes és tömegszinten ugyanúgy értendő.

Nagy Beatrix védikus asztrológus

lelekpalota77@gmail.com

Kép: internet, pixabay