~

Kapcsolati elakadás oldása-angyali üzenet hétvégére

Hétvégi üzenet

Erre a hétvégére -kivételesen- egy pakliból kaptam üzenetet, mindössze három lappal. Azoknak az olvasóknak szóló üzenet, akik kapcsolataikban vannak elakadva.Vagy akár egyetlen kapcsolatukban.

A lapok összhangban vannak a csillagállásokkal. Ugyanis ezen a hétvégén egy átminősítő folyamat csúcspontjához közeledik Vénusz.  Szombatról vasárnapra forduló éjszaka egyesülnek Uránusszal. Jellemzően Vénusz a Szerelem, a Kapcsolatok, a Nő minősége, Uránusz pedig, aki kirobbant, mintákat tör meg, megtisztít. Azonban előtte péntek éjjel a Merkúr kapcsolódik Plútóval egy emelő trigonnal. Ez segíti, hogy gondolkodásunkban áttörés történhessen, mely szükséges egy új, tiszta kapcsolódáshoz. (Támogatott a sérelmek kimondása, megbeszélése. Félreértések tisztázása)

Kép:karmikus kapcsolatok

A lapok által kapott üzenetek összhangban vannak a csillagállásokkal. A Mihály Arkangyal által kapott lap azt üzeni, hogy “Karmikus kapcsolataid tisztítására van szükséged. Ez a jelen helyzet megoldásához vezethet.”

Hívjuk tehát Mihály Arkangyalt és kérjük, hogy segítse a kapcsolatunk tisztítását. Természetesen, ez  egy szívből-lélekből jövő beszélgetés formájában is lehetséges. Egyébként a karmikus (szívbéli) és emberi kapcsolatainkét felelős Chamuel Arkangyal is, tehát őt is megkérhetjük, hogy segítsen a helyzet / kapcsolat tisztításában, emelésében.

Kép: Sandalphon arkangyal

Sandalphon Arkangyal üzenete: “Nézd magasabb nézőpontból az életedet. Így könnyebben megoldásra találhatsz.”

Megfigyeléseim szerint ez mindig segít. Ha egy hegytetőről lenézünk,  vagy egy magasan szálló repülőgépről, mindig rájövünk, hogy milyen aprók vagyunk mi emberek. És mégis egy-egy időszakba, érzelembe, helyzetbe mennyire bele tudunk gabalyodni, beleragadni és túlságosan jelentőségtelivé tesszük ezzel. Távolodjunk el kissé a helyzettől és próbáljunk ránézni kívülállóként.

Az életeink sokasága olyan mint egy gyöngysor. Minden életünk egyetlen gyöngy, ezen az egyetlen gyöngyön belül  vannak a jelenlegi életünk szakaszai, napok, események. Ha így gondolkodunk, és nem tesszük annyira jelentőségtelivé adott helyzetet (ami miatt ezt az írást megnyitotta, aki olvassa), akkor lekerül róla kissé a stressz és könnyebben megoldásra vagy továbblépésre lelünk.

Kép:Raziel arkangyal

A harmadik kártyával Raziel Arkangyal üzent nekünk, aki egyébként a homlokcsakra (harmadikszem csakra) arkangyala is. “Végezz különböző spirituális gyakorlatokat a magasabb szellemi szintek megértéséhez.”

Szoktam mondani: a megértés oldódást hoz. Azzal együtt megoldást. Fogadjuk hát meg a Raziel Arkangyal tanácsát és ezen a hétvégén forduljunk kissé befelé Önmagunk felé és meditáljunk, mozogjunk a szabadban vagy válasszunk bármely számunkra kedves, elcsendesülést segítő tevékenységet.

Fontos tudni, hogy a kártyák nem alkalmasak jóslásra! (egyik sem, senkié!)

 Az angyalok és arkangyalok az üzeneteikkel a legfőbb jót szolgálva, cselekvésre sarkallva a Lélektervünk felé “terelnek”. Egy tanács, hogy jobbra/jóra forduljon adott helyzet. A választás mindig a mienk.

A helyzetek akkor oldódnak, ha nem beleragadva toporgunk benne, hanem dolgozunk rajta. Ez minden helyzetre érvényes: a terv, a gondolat csak a nulladik lépés. Bármit megszorzunk nullával, az ugye még mindig nulla. Majd ha lépünk az egyre, és a következőkre, akkor van lehetőség növekedésre/változásra/előre jutásra.

Szeretettel:

Szabó Gyöngyi valtozhass.com

2022.06.10.

Angyalok kísérjék Utadat!

Egyéni konzultációra, aktuális helyzet elemzésre a gyongyibejelentkez@gmail.com címen tudsz bejelentkezni.

A kártyák, amikkel dolgozom: Doreen Virtue, Dr. Sándor Judit, Tóth István alkotásai, szellemi tulajdona.