~

Karmikus szerelem -Ikerláng vagy lélektárs? (Felismerés) 3.rész

Az ikerláng- és lélektárs kapcsolatról,  a karmikus szerelemről nem lehet elegendőt “beszélni”.
Örök téma, ezernyi kérdéssel, mert minden lélek és minden eset más.

Többen kérdezték: hogyan lehet felismerni?
Tudom, hogy mindenki a romantikus filmekből ismert jelenethez hasonlóan szeretné megélni, de van egy rossz hírem. Lehet rég ott van a közeledben. Csak nem ismered fel.

Sokszor már rég “kapcsolatban” vannak, -akár napi kapcsolatban-, csak még a két lélek nem ismeri fel egymást. Egyiknek vagy másiknak (legtöbbször mindkettőnek) még fejlődnie kell, illetve a Fentieknek előkészíteni a felismerést.
Ilyenkor több apró jel a nyomravezető. Egymásnak ellentmondó jelek is lehetnek. Lehet, hogy mindig ellentétek forrnak köztetek (munkahelyi konfliktus), de méginkább, hogy valami fura összetartozás, békesség, otthonosság érzés kerít hatalmába, ha a másik jelen van.

Még akkor is, ha -egyelőre- egyikőtök sem gondolkodik más kapcsolódásban. Általában egyik fél, vagy akár mindkettő ilyenkor nem egyedülálló.
Nagyon jellemző, hogy az egyik félnek nagyon nehéz időszaka van. Így az ego kissé kevésbé van védekezésre állítva ezen az életterületen és könnyebb a két léleknek közeledni.

Ez a nehezebben felismerhető, hosszadalmasabb út.

És van a másik, ami sokkal-sokkal romantikusabb.
Első pillanattól, amikor összeakad a tekintetük, azonnal mély felismerés, hogy “valahonnan ismerjük egymást”. Nyugalom, harmónia, lélekközösség, otthonosság, bizalom. Ezeket az érzéseket érzi a két fél, azonnal.
Bizalmas beszélgetések során kiderül, hogy hasonló élettapasztalat, hasonló értékrend, gondolkodásmód jellemzi őket.
Azonban! Tükörként működnek, tehát megmutatják egymásnak a félelmeiket, gyengeségeiket, ami nem biztos, hogy édes-habos-babos jelenetekkel zajlik le. Fájdalmas felismerések, összeütközések…és mégis, nem tudnak lemondani egymás társaságáról. Így oldódnak -jó esetben- a blokkok.

Sokszor fenekestül felfordul egyikük vagy mindkettőjük élete. Külföldi munkalehetőség, költözés, párkapcsolati zűrök aktiválódhatnak.

Általában egyikük kissé előrébb jár a lelki fejlettségben, ő ismeri fel először a kapcsolat különleges mivoltát. (legtöbbször a hölgyek).

Hogyan tovább? Több szálon is futhat a történet, sőt! El is húzódhat akár évekre, többször neki futva. Ne feledjük: több inkarnációban találkoztak már és lehet, hogy kell is párszor, hogy a végleges beteljesülés meglegyen. De ne szaladjunk ennyire előre.

“A lelkek közötti kötelék ősi – régebbi, mint a bolygó. ” – Dianna Hardy

Jövök a folytatással.

Szeretettel:
Szabó Gyöngyi valtozhass.com gyongyibejelentkez@gmail.com

Előző rész:
https://valtozhass.com/2022/10/18/karmikus-szerelem-ikerlang-vagy-lelektars-talalkozas-2-resz/

Kép: internet, pinterest