~

Karmikus szerelem -Ikerláng vagy lélektárs? (Találkozás) 2. rész

Az ikerláng találkozásról, a lélektársakról és a karmikus szerelemről nem lehet elegendőt írni. Örök téma, ezernyi kérdéssel, mert minden lélek és minden eset más.
Honnan jön és hová tart az ikerláng szerelem?
Az írás első részében erre kaptuk meg a választ:
https://valtozhass.com/2022/10/17/karmikus-szerelem-ikerlang-vagy-lelektars-1-resz/

A most következő részben a találkozásról, a megtalálásról lesz szó.
Szükséges-e keresni? Amennyiben célod egy magasabb szintű kapcsolat és egy egyéni transzformáció, tűzd ki célul és indulj el az úton.

Nem minden találkozás véletlenszerű, tudatosan is lehet rá készülni. Mivel nem minden inkarnációra van szerződés a két lélek között a találkozásra, nincs rá garancia, hogy meg is találod MOST. Arra azonban van, hogy önmagadat megismered, megszereted és mindenképp egy magasabb minőségű párkapcsolatot tudsz majd kialakítani, mint enélkül a folyamat nélkül.

A kulcsszó a belső munka. Legtöbben ettől kissé meghátrálnak. Nem szabad, mert mindenképp egy magasabb színvonalú élethez vezet. Jobb emberi kapcsolatokat, nagyobb belső békét eredményez.

A belső munka a lelki út magja és alapja.

Ez segíti a megtisztulást, az ébredést, az emelkedést, a “gyógyulást”.
Önmagunk felfedezése  általában nem könnyed társalgási téma. Mindenki fél, takargat, szemlesütve elkerüli a témát. Nem is kell erről társaságban beszélgetni. Nehéz is lenne annyira mélyen kitárulkozni, mint amilyen mélyre megyünk önmagunk megismerésében.

Ebbe beletartozik a jelenlegi érzéseink feltárása. Minden félelem, harag, fájdalom, dac, elutasítás… mind-mind feltárásra, felismerésre vár. Szintén fontos terület az előző életeinkből hozott blokkok oldása és a transzgenerációs oldások sem maradhatnak ki.
Az út során felismerjük a félelmeinket, függőségeinket, korlátokat. Ha felismerjük tudunk is vele dolgozni, tenni ellene.

Ezzel a folyamattal (ami akár évekig is tarthat attól függően mennyi időt és energiát fektetsz bele), máris könnyíted az ikerlélek találkozás létrejöttét, illetve,ha már találkoztatok könnyebb lesz a “tükörbe nézni”, nagyobb valószínűséggel kevesebb fájdalom lesz a tanító szakaszban.

Tehát, ha nem akarod a véletlenre bízni, de szeretnél tenni érte, hogy meglegyen az esélye az ikerlángoddal való találkozásnak, akkor kezdj el dolgozni a nehéz érzéseiden, a blokkjaidon.

Fontos: sokszor olyankor bukkan fel az ikerlángunk, amikor összetört a szívünk, nehéz életszakaszban vagyunk. Épp romokban az életünk…
Ilyenkor is érdemes az önmunkába fektetni.
A belső munkára sarkall az a tény is, hogy a felkészületlenség az oka az ikerláng kapcsolatra jellemző elválás, menekülés-üldözés-zárás szakasznak.

Tehát nem csak a találkozást generálja, de a kapcsolat építését, fejlődését is szolgálja. Előre lehet rá dolgozni.

Szabó Gyöngyi valtozhass.com gyongyibejelentkez@gmail.com

Kép: internet, pixabay