~

Mit hozhat neked 2023 a személyes éved alapján? 4, 5, 6-os év

A személyes év sosem január elsejével kezdődik, hanem azzal a nappal, amikor a születésnapját ünnepli és kilencéves ciklus szerint ismétlődnek.
A személyes év meghatározásához szükséges tudni, hogy életünk első éve nem az 1-es személyes évünk.
Azt, hogy milyen személyes évben születtünk a születési dátumunkból tudjuk kiszámolni úgy, hogy összeadjuk a születési év, hó és nap számjegyeinek összegét és egyjegyű számra egyszerűsítjük. Ez azt jelenti, hogy a születési személyes évünk megegyezik a sors- vagy karmaszámmal. (Pl. 1961.05.14. 1+9+6+1+0+5+1+4=27=2+7=9
Nagyon fontos: a Személyes Évünk mindig a születés napjától, a következő év születés napjáig tart! Amennyiben az adott naptári évben még nem volt a születésnapunk, akkor az előző évet   kell figyelembe venni!!!

Annak az évnek a számát, amelyre kíváncsiak vagyunk (ez általában az adott év), hozzáadjuk a születési hónapunk és napunk számához. Tehát adott év 2022.(amikor a legutolsó születésnapunk volt, az az év, lehet már 2023 is)
Tehát ha valakinek “mindegymelyikév” május 14-én van a szülinapja, (mivel legutoljára 2022-ben volt ünnepelve), neki még ez érvényes:
2022+05+14= 2+0+2+2+0+5+1+4=16=1+6=7 Az, az akik május 14-én ünnepelnek, nekik most 2023-ban még a 7-es évük van. Egészen 2023. május 14-ig, amikor is vált 8-as évre. (Megjegyzés: kb két hónappal előtte már érződik a következő személyes évünk energetikai hatása!)

4-ES SZÁMÚ SZEMÉLYES ÉV
Az egyik legnehezebb év minden téren. Hivatalos ügyeket intézhetsz, de ne köss új üzletet, ne indíts vállalkozást, mert falakba ütközhetsz. Ha a munkahelyeden felmondást fontolgatsz, ebben az évben ne tedd, mert nem jön könnyen új lehetőség. A négyes év arra tanít meg, hogy hogyan kell leküzdeni a nehézségeket. Végezz el olyan dolgokat, amikhez eddig nem volt kedved vagy éppen nem volt időd! Törődj többet a családtagjaiddal, látogasd meg a régen látott rokonokat, intézd el elmaradt hivatalos ügyeidet.

5-ÖS SZÁMÚ SZEMÉLYES ÉV
Gyors rezgésű, impulzív év. Ebben az évben hosszú távú terveket ne készíts, hagyd magad sodortatni az árral. Az 5-ös évben hosszabb külföldi út is lehetséges, sok új ismeretséget hoz ez az időszak. Ebben az évben kicsit háttérbe szorulhat a család. A munkahelyen ne mondj fel, de ha kirúgnak, ne aggódj, mert sokkal jobbat kaphatsz! Az ötös év végén, a születésnapod körül kimondottan pozitív eseményekre számíthatsz.

6-OS SZÁMÚ SZEMÉLYES ÉV
Ez az év a családról, az érzelmekről szól. Felerősödik a szexuális kisugárzásod, nagy hatással leszel a másik nemre. A 6-os évben kötött párkapcsolatok és barátságok is tartósabbak. Megvan annak is a veszélye, hogy bejön a párkapcsolatba egy harmadik fél is. Ebben az időszakban vágysz a legjobban a szeretetre, bővülhet a család. Sokkal erősebb a fogamzó képességed, ha nem akarsz gyermeket, akkor figyelj jobban oda a fogamzásgátlásra! Anyagi oldalról nem könnyű ez az év, lakásfelújítás, költözés jöhet, ami felemésztheti félretett pénzed jelentős részét.

Szerkesztette: Szabó Gyöngyi

Folytatás:

Első 3 év:

Kép: pinterest