~

Mit hozhat neked 2023 a személyes éved alapján? 7, 8, 9-es év

  A személyes év sosem január elsejével kezdődik, hanem azzal a nappal, amikor a születésnapját ünnepli és kilencéves ciklus szerint ismétlődnek.
A személyes év meghatározásához szükséges tudni, hogy életünk első éve nem az 1-es személyes évünk.
Azt, hogy milyen személyes évben születtünk a születési dátumunkból tudjuk kiszámolni úgy, hogy összeadjuk a születési év, hó és nap számjegyeinek összegét és egyjegyű számra egyszerűsítjük. Ez azt jelenti, hogy a születési személyes évünk megegyezik a sors- vagy karmaszámmal. (Pl. 1961.05.14. 1+9+6+1+0+5+1+4=27=2+7=9
Nagyon fontos: a Személyes Évünk mindig a születés napjától, a következő év születés napjáig tart! Amennyiben az adott naptári évben még nem volt a születésnapunk, akkor az előző évet   kell figyelembe venni!!!

Annak az évnek a számát, amelyre kíváncsiak vagyunk (ez általában az adott év), hozzáadjuk a születési hónapunk és napunk számához. Tehát adott év 2022.(amikor a legutolsó születésnapunk volt, az az év, lehet már 2023 is)
Tehát ha valakinek “mindegymelyikév” május 14-én van a szülinapja, (mivel legutoljára 2022-ben volt ünnepelve), neki még ez érvényes:
2022+05+14= 2+0+2+2+0+5+1+4=16=1+6=7 Az, az akik május 14-én ünnepelnek, nekik most 2023-ban még a 7-es évük van. Egészen 2023. május 14-ig, amikor is vált 8-as évre. (Megjegyzés: kb két hónappal előtte már érződik a következő személyes évünk energetikai hatása!)

7-ES SZÁMÚ SZEMÉLYES ÉV
Ez az év a félrevonulás, az önfejlesztés időszaka. Kiváló a 7-es év alkotói tevékenységre például könyvírásra, olvasásra, tanulásra, tanfolyamok végzésére, a sors meg is adja hozzá az anyagiakat. Érdemes hosszú távú terveket szőni, üzletet indítani, de arra ne számíts, hogy ezeknek a gyümölcse még ebben az évben beérik. Alapozni kell, és a 8-as évben jönnek az eredmények. A 7-es év kiválóan alkalmas fogyókúrázáshoz, böjtöléshez. Foglalkozz többet önmagaddal, gondold át eddigi életedet és tanulj a hibáidból!

8-AS SZÁMÚ SZEMÉLYES ÉV
A karrier éve. Anyagilag ez a legjobb év, jó lehetőségeket kapsz. Nagyon erős a rezgése ennek az időszaknak, nagy a pörgés. A jót és rosszat egyaránt kapod. A magánélet és a karrier ellentétesen működik, ha egyik jó, a másik nem, tehát el kell döntened melyik a fontosabb számodra. A szerelmi életed ebben az évben szenvedélyes, kapcsolatok jönnek-mennek. A 8-as évben optimistának és nagyvonalúnak kell lenned, így lehetsz sikeres. Nagy társasági életet élhetsz, ahol befolyásos emberekkel ismerkedhetsz meg. Ne cselekedj elhamarkodottan, de merj nagyot álmodni!

9-ES SZÁMÚ SZEMÉLYES ÉV
Anyagilag nem könnyű ez az év. Jó, ha az előző évben elért pénzügyi sikerekből félreteszel egy kis pénzt a 9-es évre. Ez az év megmutatja, hogy kapcsolataid kiállják-e a próbákat. Megtudhatod, hogy ki áll a fejlődésed útjában, fontos jelzéseket kaphatsz, hogy kire nincs szükséged. Ha párkapcsolatod kiüresedett, ez az év kiváló a megújítására. Ez az időszak az élet minden területén a takarítás ideje. Ha kapcsolatod menthetetlen, el kell engedni a másikat. A lakásból a régi, rossz rezgésű tárgyakat el kell ajándékozni, vagy ki kell dobni.

Szerkesztette: Szabó Gyöngyi

Cikkajánló:

Kép: pinterest