~

Mit hozhat neked 2023 a személyes éved alapján? 1, 2, 3-as év

A személyes év sosem január elsejével kezdődik, hanem azzal a nappal, amikor a születésnapját ünnepli és kilencéves ciklus szerint ismétlődnek.
A személyes év meghatározásához szükséges tudni, hogy életünk első éve nem az 1-es személyes évünk.
Azt, hogy milyen személyes évben születtünk a születési dátumunkból tudjuk kiszámolni úgy, hogy összeadjuk a születési év, hó és nap számjegyeinek összegét és egyjegyű számra egyszerűsítjük. Ez azt jelenti, hogy a születési személyes évünk megegyezik a sors- vagy karmaszámmal. (Pl. 1961.05.14. 1+9+6+1+0+5+1+4=27=2+7=9
Nagyon fontos: a Személyes Évünk mindig a születés napjától, a következő év születés napjáig tart! Amennyiben az adott naptári évben még nem volt a születésnapunk, akkor az előző évet   kell figyelembe venni!!!

Annak az évnek a számát, amelyre kíváncsiak vagyunk (ez általában az adott év), hozzáadjuk a születési hónapunk és napunk számához. Tehát adott év 2022.(amikor a legutolsó születésnapunk volt, az az év, lehet már 2023 is)
Tehát ha valakinek “mindegymelyikév” május 14-én van a szülinapja, (mivel legutoljára 2022-ben volt ünnepelve), neki még ez érvényes:
2022+05+14= 2+0+2+2+0+5+1+4=16=1+6=7 Az, az akik május 14-én ünnepelnek, nekik most 2023-ban még a 7-es évük van. Egészen 2023. május 14-ig, amikor is vált 8-as évre. (Megjegyzés: kb két hónappal előtte már érződik a következő személyes évünk energetikai hatása!)

1-ES SZÁMÚ SZEMÉLYES ÉV
Ez az év lezár egy 9 éves periódust, az újrakezdést jelenti.
Lehetőséged van munkahelyet váltani, vagy ha mégis maradsz a régi helyeden, akkor új feladatkört kapsz, más dolgokat kell majd csinálnod. Kiváló ez az év vállalkozás indításához, ház-, vagy lakásfelújításhoz, költözéshez.

Az 1-es év új párkapcsolatot hozhat, vagy tartós kapcsolatban, házasságban élőknél gyermekáldást. Ha problémás a párkapcsolatod, de nem szeretnél szakítani, ez az év alkalmas az érzelmek megújítására, a kapcsolat új alapokra helyezésére. Amit ebben az évben elindítasz, legyen az munka, vagy új szerelem, hosszútávon fog működni, ezért nagyon figyelj oda, hogy jól dönts és jól használd ki ennek az időszaknak a lehetőségeit. Minden, amit most teszel, kihat a következő 9 éves ciklusra.

2-ES SZÁMÚ SZEMÉLYES ÉV
Kevésbé lendületes év, az előző személyes éved gyümölcse érik be ebben a szakaszban. Az 1-es évben elindított új dolgok, kapcsolatok eredményei jönnek.

Ez az időszak vállalkozás indítására nem alkalmas, ha mégis belevágsz, akadályokra kell számítanod. Ebben az évben nem szabad túlköltekezni! A 2-es év ötletek kidolgozására, hivatalos ügyek intézésére alkalmas. A befektetett munka eredményét a 3-as év hozhatja meg. Ebben a személyes évben irigységgel, kicsinyességgel találkozhatsz, most tudod meg ki az igazi barátod, és családtagjaid közül kikre számíthatsz igazán.

3-AS SZÁMÚ SZEMÉLYES ÉV
Lendületes, gyors rezgésű év. Megsokszorozódnak az energiáid, most elérheted azt, amit eddig nem sikerült. Sokat fogsz utazni, új emberekkel ismerkedsz meg, még akkor is elmész társaságba, ha amúgy visszahúzódóbb típus vagy. Mivel rendkívül impulzív ez az év, figyelj oda, hogy nehogy túlhajszold magad, és nehogy egészségügyi problémáid legyenek. A vonzerőd megnő, új párkapcsolatod is kialakulhat. A sok társasági eseményen több fontos embert ismersz meg, akik egyengethetik az utadat, segíthetik az elképzeléseidet. Ez az év kiváló utazásokra, tanulásra.

Szerkesztette: Szabó Gyöngyi

 A cikk folytatása:

Kép: pinterest