~

Skorpió telihold – 05.05 Mit termthet nekünk?

Életünk során megfigyelhetőek bizonyos sorsfordító számpárok, holdállások. Természetesen nem mindenkire egyformán hatnak, mert a születési képletnek is jelentős szerepe van, illetve annak is, hogy ki hol tart jelenleg az életútján.

Az 5-ös szám energiájának üzenetei.  Különösen azoknak lesz ez fontos nap, akiknek ezeken a napokon van például a születésnapjuk, vagy születésileg is az 5-ös szám energiáit hordozzák.
Vagyis az 50/5, a 14/5, a 41/5, a 23/5 és a 32/5 energiáival születettek számára lesz kiemelt, de természetesen mindannyiunk számára nyitva áll a lehetőség.
Aki esetleg nem járatos ennek számolásában, annak gyors segítségként mellékelem ennek egyszerű képletét. Adott egy születési dátum:
1962.10.13.
Ebben minden számjegyet egyenként adunk össze:
1+9+6+2+1+1+3 = 23
2+3 = 5
Vagyis ez az ember 23/5-ös energiával rendelkezik. A 23 benne van most is a dátumban 23.05.05.
 Az 5-ös az Isteni Rendhez való magasabb szintű kapcsolódás energiája, annak alázata, hite és elsősorban elfogadása, hogy emberként sosem láthatjuk át a Lelkünk és a Teremtő Forrás isteni tervét földi életünkkel kapcsolatban. 

Az 5-ös szám arra ad lehetőséget, hogy ha megértjük és meghaladjuk, akkor a saját dogmatikus, rugalmatlan, merev, csupán az Egó és a Tudat tudására, tapasztalataira épülő megrekedt rendszereink megnyílhatnak a saját Lelkünk tervének valódi iránya előtt.

Az ehhez való kapcsolódásra kapunk lehetőséget ezekben a napokban, felerősödhet bennünk az a hit, hogy ugyan fene se tudja miért, de tudjuk, érezzük, hogy akár olyan irányba menjünk, olyat tegyünk, amely a logikus gondolkodásunkkal vagy mások véleményével nem egyezik. De tesszük azért, mert egy megmagyarázhatatlan belső Hit, egyfajta furcsa hajtőerő vezet minket át ezen.
Ha ilyet érzünk, s márpedig ez érezhető most is már, akkor tudjuk azt, hogy a Lelkünk és az Isteni gondoskodás által vagyunk vezetve.

A nap másik fontos üzenete: május 5-én az esti órákban (19:34-kor) teliholdunk lesz a skorpió jegyében. A skorpió-telihold már önmagában is komoly lelki átalakulást hozhat, ha belegondolunk, hogy mindez 5. hó 5-én….
A Hold pontosan szemben áll a Bikában járó Nappal, létrehozva így a teremtés lehetőségekkel teli tengelyét. Amíg a Bika fizikai síkon, addig a Skorpió a láthatatlan dimenziókban teremt.

Engedjétek, hogy megérkezzenek azok a sugallatok, amelyek ezeken a napokban szövik át körülöttünk a Teret.
S ne feledjétek: bármilyen jelentéktelen apróságnak tűnik is, nem tudhatjátok, mekkora változást indít majd el…

Szerkesztette:

Szabó Gyöngyi