~

Tízmilliószoros nap – már megint

Telihold, (szuperhold/ eperhold/ forróhold….ami a mai teliholdra mondható) és tízmilliószoros nap. Vannak más jelzők is, más alkalmakra (kékhold, vérhold stb.)

Külön téma a “tízmilliószoros napok” (amiről sokan nem is tudják pontosan, hogy mit is takar; és teljesen külön téma a telihold, ami minden hónapban van. (Olykor 2, mert 28 naponta esedékes, és néha belefér a 30-31 napos hónapba). És megint csak külön téma, hogy ezeket a teliholdakat még fel lehet címkézni egyéb jelzőkkel is, ha épp aktuális.

Tudni kell, hogy minden nap teremtünk. TEREMTŐK vagyunk.

Azonban ez nem az a nap, amikor valamire csak rágondolunk és mint a mesében már hipp-hopp előttünk is terem. (Hál’Istennek ugyanis milliónyi ellenőrizetlen gondolat és szó kavarog körülöttünk/bennünk!)

A lényeg, hogy a mai napon szánjunk időt elcsendesedésre, szenteljünk(!!) időt tudatosan leírni mi az, amit elszeretnénk már engedni (telihold) és mik a vágyaink, AMIÉRT HAJLANDÓAK VAGYUNK TENNI IS!

Esetleg gondoljuk végig, írjuk le, hogy mit kell(ene) tennünk/ változtatnunk és hogyan kezdünk hozzá….

És holnaptól (vagy már mától), tegyünk is érte!

Ezt a vágyat, célt fogja támogatni a mai teremtő energia (elengedést is), amennyiben a mi cselekvő energiánk és tiszta szándékunk is belekerül…

Tehát: nem mantrázva/imádkozva hátradőlve kell várni passzívan a csodát, hanem hozzájárulni 💫 a saját életünkhöz a saját energiánkkal. Na, ezt fogja támogatni az Univerzum.

Ergo: (újra csak ezt mondom)

ValtozTASS, hogy változhass!

Szabó Gyöngy valtozhass.com

2022.06.14.
Időpont: gyongyibejelentkez@gmail.com

Bővebb információ: ide kattintva

És ide kattintva

Forrás/kép: Internet / Pinterest

Megosztás: