~

Karmikus szerelem -Ikerláng vagy lélektárs? (Összeolvadás, Egység) 6. rész

Az ikerláng kapcsolat feltárásának a következő részében a “megadásról”, összeolvadásról fogok írni.

Az előző részben írt lezárást követően mindkettőjüknek fel kell adnia az ego által diktált félelmeket, elvárásokat, kivetítéseket.

Amíg feltételekhez és elvárásokhoz köti az egyik fél a másikkal való kapcsolódást, addig a másik fél egyértelműen lezár, mintegy menekülésben van. Az általános szereposztás szerint a hölgyeknél vannak a feltételek és elvárások és ehhez a férfiak nem akarnak (vagyis nem tudnak) “idomulni”.
Tehát első körben a hölgyeknél fontos meglátni a kapcsolati mintákat, a blokkokat. DE! Saját magán. Megváltoztatni a gondolkodásmódot felismerni és felvállalni a sebezhetőséget, “letenni a kardot”. Hagyni felszínre jönni az igazi, gyengéd befogadó-odaadó női minőséget.

Mindent saját magunkon kell kezdeni, megváltoztatási szándékot is!

Már ez egy hatalmas önismereti és fejlődési út. A türelem, az elengedés (míg le van zárva a Társ, míg hátat fordított…. na azt kivárni…!)
Tanulni az érzelmi, elvárás- és ítéletmentes kommunikációt. Ez is szükséges. Letenni a jégkirálynő, a durcás királylány, és minden egyéb szerepet, amiket magára aggatott évek, talán életek során.
Amikor az egyik fél változik, változik a tér energetikailag és ilyenkor van lehetőség a beteljesedésre.

Természetesen a másik oldalon lévőnek is kell majd alakulnia, felismernie, a férfisebeket gyógyítania, de ez már könnyebb és gyorsabb folyamat.

Amennyiben ebben az inkarnációban van lehetőség az összeolvadásra, akkor ez a lépés már támogatott, könnyített.

A beteljesedés érzése: hazaérkeztem, otthon vagyok, egyek vagyunk. Ez egy mély kötődés, mély szerelem-szeretet, összetartozás érzés, együtt teremtés, nem pedig a “hagyományos szerelem”. Az ikerláng kapcsolat tagjai nagyon sokszor együtt teremtenek, munkálkodnak, sokszor spirituális területen vagy pl. környezetvédelemmel kapcsolatban, vagy természetes anyagokból hoznak létre termékeket.

“A lelki társ az, aki úgy ért téged, mint senki más, szeret téged, mint senki más, örökké ott lesz melletted, bármi is legyen.” (Cecelia Ahern)

Szabó Gyöngyi valtozhass.com gyongyibejelentkez@gmail.com

Kép: internet, pixabay

A sorozat kezdő része: